Blixxum! realiseerd originele en herkenbare websites. Een website is voor velen het eerste contactpunt met uw onderneming. Een goede eerste indruk is dus belangrijk. U wilt uw goederen online in een zogenaamde webshop te koop aanbieden? Dan kunnen wij u een webshop op maat aanbieden. Wij realiseren websites die natuurlijk responsive zijn.

Responsive?

“90% van de Nederlandse smartphone gebruikers gebruikt deze om website en webwinkels te bezoeken!”

Een website van Blixxum! is altijd responsive. Responsive betekent vrij vertaald reactief. Waar reageert zo’n reactieve website nu eigenlijk op? Of je een responsive website bekijkt op een beeldscherm, een tablet of een smartphone, de website anticipeert op het type apparaat en met name het schermformaat van het apparaat waarmee de website wordt bezocht. De informatie wordt grafisch zo ingedeeld dat voor iedere bezoeker de optimale gebruikservaring wordt gecreëerd.

Na een persoolijk gesprek realiseren wij een wesite die volledig in lijn ligt met uw bestaande huisstijl. We maken van iedere website een unieke styling, volledig op de stijl van uw onderneming gericht.

Laatst gerealiseerde websites.


www.jasondourisseau.nl
blixxum website


www.trimsalonleona.nl
blixxum website


www.ucademe.nl
blixxum website


www.aprisco.nl
blixxum website


www.hospice-assen.nl
blixxum website


www.tuinserviceboven.nl
blixxum website